Intra in legatura cu noi

FRUITS LAND DISTRIBUTION este o societate în comandita simplă, persoană juridică română, înmatriculata la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub numărul J40/1951/2017, CUI RO 37081012
Telefonul consumatorului (ANPC): 021 9551

Doresti sa colaborezi cu noi sau ai vreo parere pe care vrei sa o impartasesti? Scrie-ne in casuta de mai jos iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Formular de contact


Dacă în calitate de client sau de partener de afaceri ai indicii concrete că firma FRUITS LAND poate suferi un prejudiciu major ca urmare a unor acțiuni ilegale, te rugăm să informezi conducerea noastra, prin intermediul adresei de email office@fruitsland.ro sau telefonic la numarul 0722 375 211.

POLITICA PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

www.fruitsland.ro este denumirea comercială a FRUITS LAND DISTRIBUTION SRL, Adresa: Blvd. Dacia, Nr.45 sector 1 Bucuresti, Reg. com.: J40/1951/2017, CIF: RO37081012, denumita in continuare ‘societate’, ‘societatea’ ,‘noi’, ‘noastre’, ‘nostri’, ‘compania’.

Navigarea pe site-ul www.fruitsland.ro reprezintă acceptul dvs. privind politica de prelucrare a datelor cu caracter personal din partea companiei noastre.

  1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Compania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
  2. II. Scopul colectarii datelor este: – informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

III. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Companiei, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

  1. Prin citirea acestei politici ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  2. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa Companiei va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
  3. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa Companiei va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, sau chiar de stergere a lor in totalitate sau partial, astfel:

Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

VII. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.