Intrebari frecvente

Suntem o firma romaneasca, infiintata in 2017. Obiectivul nostru principal este satisfacerea cerintelor culinare ale romanilor La ora actuala distribuim o gama variata de produse alimentare, fructe si legume la nivel european.

Pentru ca la ora actuala avem in portofoliu peste 100 de produse alimentare romanesti, gata sa ajunga la dumneavoastra cu una din masinile noastre special concepute pentru transport de marfuri cu termen de expirare.

La ora actuala dispunem de masini de ultima generatie care au functii si dotari speciale de control al temperaturii. Nu va faceti griji, marfa va ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si in stare perfecta.

In masura in care doriti sa vizualizati catalogul nostru in vederea unei posibile achizitii de produse alimentare, legume si fructe, va rugam sa ne contactati prin telefon sau pe adresa de email afisate pe pagina noastra de contact. Un consultant de-al nostru va va indruma gratuit catre catalogul nostru.

Cand vine vorba de o comanda, consultantii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra de a intra in posesia catalogului nostru si pana la livrarea fizica a produselor la locatia dumneavoastra.